F1 2021 til PC Download Gratis

F1 2021 F1 2021 er den tolvte rate af den populære serie af racerspil baseret på Formel 1 -licensen, udviklet af Codemasters studio. Det er også det første afsnit af serien, der blev udviklet, efter at teamet blev overtaget af Electronic Arts, som overtog forlagets ansvar. I F1 2021 deltager vi i Formel 1. Løb. Takket være den officielle licens giver produktionen os mulighed for at kæmpe om sejren bag hjulene i trofast gengivne biler, konkurrere med rigtige kørere, der repræsenterer ikoniske hold og køre på velkendte baner. Formel 2 -klassen vender tilbage i spillet, hvor vi kan spille sæsonen i en kort, medium eller fuld version, hvilket er et perfekt forberedelse til hovedattraktionen, som er Formel 1. mesterskabet. F1 2021 samt F2 -klassen opdatering skal vi downloade en særlig patch.

Denne titel stræber efter at være en simulering, men forfatterne glemmer ikke mindre erfarne spillere. Spillet har implementeret en række muligheder, der giver dig mulighed for at tilpasse køremodellen til smagen hos både kamphærdede chauffører og lejlighedsvise konkurrenter. Når løbet er slut, kan du se vigtige øjeblikke valgt af spillet eller se et fuldt afspilning.

Fuld spil download F1 2021

Downloade F1 2021 Gratis F1 2021 giver os en bred vifte af spiltilstande. Den største nyhed er “Road to Fame” – en historiefunktion, hvor vi skal rejse gennem to sæsoner af Formel 1, deltage i eventyret fra vores chauffør uden for banen og spille ham på banen. Derudover er der en Real-Season Start-funktion, der sporer de faktiske placeringer og giver dig mulighed for at starte den aktuelle sæson fra det aktuelle øjeblik. Der er også en karrieremåde i produktionen, hvortil forsknings- og udviklingssystemet og uddannelsesprogrammerne er blevet opdateret (hurtige øvelser er også blevet indført). Interessant nok kan vi spille det både alene og med en anden spiller, der samarbejder eller konkurrerer. Alt dette suppleres af My Team, hvor vi udgør det ellevte team og bliver dets driver-manager, hvilket fører det til berømmelse.

Derudover har spillet en omfattende multiplayer -tilstand, så du kan spille over internettet eller på en delt skærm. Derudover er der et modul designet til esportspil; udover online -kvalifikationerne og nyhederne, tilbyder den blandt andet mulighed for at se løbene i F1 Esports Challenger- og Pro Series -serien. F1 2021 er det første spil i serien, der rammer den niende generations konsoller. Titlen bruger deres kapaciteter og tilbyder blandt andet pænere grafik med RTX -teknologi (kun i repriser på nye generationskonsoller) og hurtigere indlæsning af løb.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10 64-bit (Version 1709) | For Ray Tracing: Windows 10 64-bit (Version 2004)
Processor: Intel Core i3-2130 or AMD FX 4300
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 950 or AMD R9 280 | For Ray Tracing: GeForce RTX 2060 or Radeon RX 6700 XT
DirectX: Version 12
Storage: 80 GB available space
Sound Card: DirectX Compatible


Download gratis spil til din pc F1 2021


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *