Empire of Sin til PC Download Gratis

Empire of Sin mpire of Sin er en strategi sat i forbudstiden. Projektet blev udviklet af Romero Games studio, ledet af Brenda Romero. Hendes mand, John Romero, en af ​​fædrene til den tidlige Doom -serie, hjalp hende med arbejdet. Handlingen finder sted i 1920’erne i byen Chicago. Spilleren påtager sig rollen som lederen af ​​en lille kriminel organisation, og hans mål er at forvandle den til en magtfuld mafia og tage kontrol over hele underverdenen i metropolen.
Når du starter dit eventyr med Empire of Sin, skal spilleren vælge en chef. Produktionerne tilbyder 14 karakterer af denne type, hovedsagelig baseret på faktiske kriminelle. Disse omfatter: Sai Wing Mock, Angelo Genna, Maggie Dyer, Stephanie St. Clair, Alphonse Capone, Elvira Duarte, Dean O’Banion, Daniel McKee Jackson, Mabel Ryley, Joseph Saltis og Frankie Donovan. Hver af dem har unikke funktioner og evner, som påvirker det senere spil.

I Empire of Sin starter vi spillet med en lille bande, f.eks. Beskæftiger sig med spil eller ulovlig handel med alkohol. Over tid begynder vores organisation at vokse. Vi overtager andre banders territorium og udvider kriminelle aktiviteter til nye virksomheder. Virtual Chicago er beboet af mange farverige karakterer, og spilleren har stor frihed til at interagere med dem, herunder bl.a. bestikkelse eller mord. Mens vi spiller, skal vi også betale bestikkelse til politifolk, indgå og bryde alliancer og handle på det sorte marked.

Fuld spil download Empire of Sin

Downloade Empire of Sin Gratis Som det passer sig et spil i forbudstiden, spiller produktion og salg af alkohol en central rolle. Vi kan vælge mellem forskellige typer alkoholholdige drikkevarer opdelt efter kvalitet og pris. Der er også en mulighed for at handle med andre kriminelle grupper. Dette giver ikke kun mulighed for ekstra indtjening, men det giver dig også mulighed for at sabotere konkurrerende virksomheder ved at sælge dem forgiftet alkohol. Hvis vores lagre bliver tomme, kan vi altid købe spiritus på det sorte marked eller forsøge at smugle dem ud af Canada, men begge metoder er meget dyre.

Selvom vores aktivitet er kriminel, er det også forretning. Derfor er vi nødt til korrekt at balancere udgifter og indtægter, så vores organisation ikke mister økonomisk likviditet. Spillet er ikke begrænset til den økonomiske side. Forvaltningen af ​​det kriminelle imperium er diversificeret ved turbaserede sammenstød, hvor vi tager kommandoen over et team af betroede underordnede. Vores gangstere har forskellige personligheder og specialiseringer, så sørg for at dine holdmedlemmer fungerer godt sammen.

Systemkrav:

OS: Windows® 8.1 64 bit or Windows® 10 Home 64 bit.
Processor: Intel® Core™ i3-530 or AMD® Phenom™ II X3 720.
Memory: 4 GB RAM.
Graphics: Nvidia® GeForce™ GTX 460 (1GB) or AMD® Radeon™ R7 250 (2GB), AMD® Radeon™ Vega 11.
DirectX: Version 11.
Storage: 10 GB available space.


Download gratis spil til din pc Empire of Sin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *