Earth Defense Force 5 til PC Download Gratis

Earth Defense Force 5 Den femte fulde rate af den populære japanske serie af tredjepersonskydere fra Sandlot. Plottet med Earth Defense Force 5 fortsætter de tråde, der er kendt fra tidligere dele af cyklussen. Earth Defense Force 5 er en tredjepersonsskyder, der fortsætter trådene i de foregående dele af serien. Spillet er året 2022, og jorden er igen blevet offer for invasionen af ​​fremmede væsener, som spillere som medlemmer af den benævnt Earth Defense Force er nødt til at møde. En speciel militær enhed blev oprettet for at forsvare planeten mod rumangreb, som, som historien blev fortalt i de efterfølgende spil viser, viste sig at være et bull-eye.

Gameplayet i Earth Defense Force 5 adskiller sig ikke fra det mønster, som de foregående rater af cyklen har vant os til. Derfor har vi at gøre med en dynamisk optagelse, hvor handlingen præsenteres fra en tredjepersons perspektiv. Søjle af sjove er eliminering af modstandere ved hjælp af et forskelligt arsenal. Maskinpistoler, snigskytterifler, laservåben såvel som sprængstoffer og en raketkaster falder i vores hænder. Adgangen til bestemte typer våben bestemmes imidlertid af den klasse af karakterer, vi vælger – disse er forskellige med hensyn til specialisering, udstyr og muligheder, der er tilgængelige på slagmarken. Det er værd at nævne, at militære køretøjer, inklusive tanke, helikoptere og mere sofistikerede mechs også deltager i slagene.

Fuld spil download Earth Defense Force 5

Downloade Earth Defense Force 5 Gratis Vores mål er primært dyrkede insekter: hornets, edderkopper og myrer. Imidlertid står andre modstandere ofte i vores måde, herunder godt bevæpnede amfibier. Nøglen til succes er at udvikle en unik taktik, og de point, der modtages i bytte for udryddelse af fjendens styrker, kan bruges til forskellige bonusser, såsom muligheden for at indkalde måltider. Ligesom det var før, har vi til vores rådighed både en mission-delt historie kampagne og gameplay varianter oprettet til multiplayer gameplay.

Earth Defense Force 5 fungerer baseret på den teknologi, der er oprettet til de foregående rater af cyklussen. Et frisk pust giver imidlertid en moderniseret grafik såvel som et større antal modstandere synlige på skærmen. Som komplement til det hele er musik, der er komponeret til spilets behov, der minder om sange kendt fra klasse B-rædsler.

Systemkrav:

CPU: Intel Core i7-4770 3.40GHz/AMD Ryzen5 1400 3.20GHz.
OS: Windows 7 64bit, Windows 8.1 64bit Windows 10 64bit.
GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB/AMD Radeon RX 480 8GB.
HDD: 30 GB.


Download gratis spil til din pc Earth Defense Force 5


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *