Dying Light 2 til PC Download Gratis

Dying Light 2 Dying Light 2 er et førstepersons actionspil med en åben verden, hvor vi rejser gennem en by, der er overrendt af zombier. Produktionen er en fortsættelse af hittet Dying Light fra 2015. Vi finder både historien single-player mode og multiplayer mode. Det polske studie Techland, kendt f.eks. fra Dead Island eller skydespil fra Call of Juarez -serien. Dying Light 2 finder sted tyve år efter slutningen af ​​den første del, i 2034. Spillet fortsætter historien, der blev præsenteret i den første del af serien, men viden om det er ikke påkrævet for at forstå plottet i efterfølgeren. Efter at zombieudbruddet i byen Harran blev bragt under kontrol, begyndte regerings- og virksomhedsforskere at undersøge den mutante stamme af rabies, der forårsagede tragedien. Kommercielle og militære ansøgninger om profit blev søgt efter det. Jagten på penge fører imidlertid til en katastrofe, og i slutningen af ​​2021 stammer virussen fra et forskningslaboratorium i Genève. En ekstremt smitsom sygdom fører til en global pandemi, anarki og civilisationens sammenbrud. Inden for to år bliver næsten hele Jordens befolkning inficeret. Der er kun få bosættelser i verden og en by – Villedor, hvor spillet finder sted.

Hovedpersonen i Dying Light 2 er Aiden Caldwell, der erstatter Kyle Crane kendt fra den tidligere rate. Aiden er en pilgrim, en person, der krydser det post-apokalyptiske ødemark på jagt efter en elsket en. Hans rejse tager ham til Villedor, hvor han bliver viklet ind i en indflydelseskrig mellem fraktioner, der søger kontrol over byen. I modsætning til det foregående afsnit er Dying Light 2s historie ikke-lineær. Aiden kan træffe beslutninger, støtte visse fraktioner, danne alliancer med forskellige mennesker og lave fjender afhængigt af hans valg. Dying Light 2’s gameplay adskiller sig ikke væsentligt fra forgængeren. I spillet udforsker vi en stor by fyldt med udøde og fjendtlige mennesker. Verden er fire gange større end den, man kender fra første del. Ligesom sin forgænger har produktionen et omfattende nærkampssystem, der bl.a. splittelse af modstandere. I spillet har vi også adgang til skydevåben, men grundlaget for spillet er hånd-til-hånd-kamp. Aiden kan kæmpe med en række forskellige våben, bruge miljøfælder, smide fjender fra hustage og dræbe faldne fjender med et mægtigt spark. Titlen indeholder kompleks håndværksmekanik. Når vi udforsker byen, indsamler vi forskellige ressourcer, der kan bruges til nyttige ting, såsom førstehjælpssæt eller Molotov -cocktails. Vi kan også ændre vores våben med dem, øge dets styrke eller give dem yderligere egenskaber.

Fuld spil download Dying Light 2

Downloade Dying Light 2 Gratis Denne titel har også en rig parkour -stil bevægelse, som afhænger af vores heltes udholdenhedslinje (alle handlinger kræver det – selv ved at klæbe til kanten af ​​taget). I de “to” er der dobbelt så mange animationer relateret til spring, løb og andre breakneck -manøvrer. Aiden modtog også nogle nye træk, såsom et spring fra en højde kombineret med en blødgøring af faldet med en fjendtlig krop eller løb på vægge. Et nyt element i spillet er evnen til at snige sig og fjerne fjender overraskende. Skaberne tog sig også af miljøpuslespil baseret på akrobatik, hvilket kræver korrekt ruteplanlægning. Udviklerne forbedrede også modstandernes AI, som nu kan ændre kampstilen under kampen.

Ligesom sin forgænger inkluderer Dying Light 2 en dag / nat -cyklus, der påvirker fjendes adfærd og styrke. I løbet af dagen vil vi hovedsageligt møde mennesker og de svage udøde. Efter solnedgang vender folk tilbage til deres sikre krisecentre, og gaderne i Villedor er oversvømmet med horder af zombier. Gaderne bliver ekstremt farlige, men risiciene følger med rige belønninger. Der er udøde reder på kortene, som bliver tomme, når zombier kommer ud for at fodre om natten. Ved at infiltrere rederne kan vi finde kraftfulde våben og nyttige ting. Den største nye funktion i Dying Light 2 er fraktionssystemet. Nogle dele af byen er uden vand og elektricitet. Hvis vi genstarter generatorerne i distriktet, vil vi være i stand til at sætte det under kontrol af en af ​​de tre tilgængelige grupper i bytte for indflydelse. Afhængigt af den fraktion, der kontrollerer det, ændrer distriktet sig. Andre genstande fra miljøet er også placeret i det, for eksempel eksploderende bilfælder, zip-linjer eller trampoliner.

Systemkrav:

OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i3-4160 3.6GHz / AMD FX-6300
Graphics: AMD Radeon R9 390 or NVIDIA GeForce GTX 970 4GB
RAM: 8 GB
HDD: 65 GB
DirectX 12 Compatible Graphics Card


Download gratis spil til din pc Dying Light 2


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *