Doom Eternal til PC Download Gratis

Doom Eternal Doom Eternal er et klassisk FPP-skydespil og en direkte fortsættelse af Doom fra 2016, som er godt modtaget af kritikere og spillere, der genstarter den legendariske FPS-serie, der blev født i 1993. Titlen blev overvåget af et gennemprøvet team fra id Software studio. Under eventyret rejser spillerne mellem dimensioner og besøger bl.a. Et land invaderet af dæmoner fra helvede. For at besejre dem kan du bruge det rige arsenal af dødbringende våben, kendt fra den foregående del, men forbedret med et par gadgets. Doom Eternal henter mest inspiration fra anden del af serien – Hell on Earth, udgivet i 1994 – og hylder klassikerne. Udseendet af dæmoner, såvel som førstehjælpskasser og flasker er blevet ændret for at ligne de gamle versioner. For elskere af nostalgi er der et sæt klassiske våbenlyde fra MS-DOS-versionen eller hovedpersonens hud, der minder om originalen.

Handlingen fortsætter begivenhederne i den foregående del direkte og starter et stykke tid efter dens afslutning. Endnu en gang spiller vi rollen som en Doom Slayer udstyret med overmenneskelige evner til at stoppe helvedes kræfter, der kom til Jorden og andre steder i solsystemet. Udover den blå planet, under kampagnen, besøger vi også bl.a. Mars og dens måne, Phobos – samt steder i alternative dimensioner. Doom Eternal udvikler formlen fra den foregående del og fokuserer primært på endnu hurtigere handling. Nye bevægelsesevner hjælper os i dette, såsom hurtig undvigelse (streg) eller klatring, samt gadgets monteret på heltens rustning og våben. Vi har til rådighed for eksempel en flammekaster på skulderen og en krog med en kæde monteret i haglgeværet.

Fuld spil download Doom Eternal

Downloade Doom Eternal Gratis At dræbe svækkede modstandere, den såkaldte herlighed dræber, er blevet opdateret med nye animationer og er den vigtigste metode til at genoprette sundhed. På denne måde sørgede forfatterne for, at kun at blive i bevægelse og ikke være for langt fra modstanderne ville give dem mulighed for at opnå triumfer. Derudover suppleres ammunitionen ved hjælp af en motorsav, og rustning opnås ved at sætte dæmoner i brand med den førnævnte flammekaster. Nyt for Doom fra 2016 er en større vægt på miljøpuslespil og platformudfordringer. Ofte kan komme fra punkt A til punkt B give spilleren ikke mindre problemer end at vinde kampen med dæmonerne. Antallet af hemmeligheder at finde og andre sideaktiviteter er også steget, takket være det, at spillet ikke ender med at besejre den sidste chef (når ham i øvrigt tager cirka 15 timer).

Ud over den klassiske singleplayer -tilstand tilbyder Doom Eternal en nyhed – en invasionstilstand, hvor vi kan spille rollen som en dæmon i en anden spillers historie -kampagne, hvilket gør det meget vanskeligere for ham at passere scenen (denne tilstand var tilføjet i en af ​​opdateringerne et stykke tid efter spillets premiere). Der er også et PvP -modul kaldet Battlemode. Denne gang er det en variant af et spil for tre spillere, hvor en person spiller rollen som Doom Slayer og kæmper med de to andre og kontrollerer dæmonerne efter eget valg. Spillet spilles over tre hurtige runder. Den klassiske Deathmatch -tilstand og SnapMap -editoren, der dukkede op i Doom fra 2016, er blevet opgivet.

Systemkrav:

OS: Windows 7 64-bit
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD Ryzen 3 2200G
Graphics: AMD Radeon R9 280 or NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB
VRAM: 3.90625GB
RAM: 8 GB
HDD: 50 GB
DirectX 11 Compatible Graphics Card


Download gratis spil til din pc Doom Eternal


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *