Diablo III Rise of the Necromancer til PC Download Gratis

Diablo III Rise of the Necromancer Diablo III: Rise of the Necromancer er en udvidelsespakke til Diablo III, annonceret i november 2016 ved den årlige BlizzCon -begivenhed, der er vært for Blizzard Entertainment. Dette er ikke endnu en stor udvidelse, men kun en pakke, der tilbyder en ny karakter, titlen Necromancer, samt forskellige kosmetiske bonusser. Tilføjelsen blev blandt andet frigivet på pc’en, PS4 og XONE-platformene.

Diablo III: Rise of the Necromancer introducerer en ny spilbar karakterklasse – Necromancers, kendt som Rathmas præster. De besluttede at besvare opkaldet fra helligdommen og afslutte træningsperioden i dybden af ​​Kedjist-junglen, hvis formål var at opretholde en balance mellem livgivende og dødelige kræfter.

Fuld spil download Diablo III Rise of the Necromancer

Downloade Diablo III Rise of the Necromancer Gratis Nekromanceren, hvis køn vi bestemmer, før vi starter spillet, udøver en særlig form for magi, der trækker på dødens magt. Hans kampevner er baseret på blod og knogler, som er livets vigtigste byggesten, så spillerne har blandt andet fået mulighed for at genoplive et lig. Spilleskemaet for necromancer var baseret på de antagelser, som denne klasse blev bygget på i Diablo II – selvom udvidelsen ikke introducerer alle de færdigheder, man kender fra studiets tidligere spil, var de den vigtigste inspirationskilde for udviklerne. Spilleren kan derfor gøre brug af den effektive Corpse Explosion, blændende fjender på afstand med knoglespydet, suge blod fra modstandernes kroppe, genoplive skeletter samt Blood Rush, der tillader teleportering på kort afstand.

Derudover bringer den nye karakter dedikerede legendariske genstande og kits og evnen til at have dit eget kæledyr. Tilføjelsen introducerer også flere slots til tegn på kontoen, en portrætramme, vimpel, banner og unik symbolik samt to ekstra stash-faner i pc-versionen. Diablo III: Rise of the Necromancer er ikke en selvstændig ekspansion. PC -versionen kræver både basisversionen af ​​Diablo III og Reaper of Souls -udvidelsen for at fungere, mens PlayStation 4- og Xbox One -versionerne kræver Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition.

Systemkrav:

Operating System Windows® XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8 (latest service packs) with DX 9.0c
Processor Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2
Video NVIDIA® GeForce® 7800GT or ATI Radeon™ X1950 Pro
Memory 2 GB RAM
Storage
25 GB available HD space


Download gratis spil til din pc Diablo III Rise of the Necromancer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *