Diablo III Reaper of Souls til PC Download Gratis

Diablo III Reaper of Souls Diablo III: Reaper of Souls er titlen på den første udvidelse til den tredje rate af en af ​​de mest populære hack-and-slash-serier i historien af ​​Blizzard Entertainment. Udvidelsen introducerer femte akt til spillet og fortsætter historien fra basen. Handlingen fokuserer på dødens engel, Malthael, der beslutter at afslutte den evige konflikt mellem himmel og helvede en gang for alle og stjæler den sorte sten, der binder sjælen til Diablo og andre dæmonherrer. Malthael vælger ikke nogen midler – han vil for enhver pris ødelægge alle manifestationer af ondskab, hvorfor hans ofre ikke kun falder sammen med dæmonerne selv, men også med mennesker, der delvist er deres efterkommere. Dødens engel er i stand til at stjæle sjæle og gøre de døde til sine tjenere, så han udgør en direkte trussel mod indbyggerne i helligdommen, som kun kan stoppes af den mægtige Nefalem.

Udvidelseshandlingen finder sted i og omkring Westmarch. Ud over nye eventyr og steder introducerer Reaper of Souls den sjette helt til spillet. Det er en tungbevæbnet korsfarer, der svarer til Paladin fra “to”. I kamp bruger han et kæmpe skjold, tunge våben og hellig magi, hvilket gør ham til en effektiv fighter på både korte og mellemstore afstande. Fjendens hær blev også styrket – nye fjendetyper dukkede op, herunder Fallen Angels. Med udvidelsen er oplevelsesgrænsen steget til niveau 70, så hver klasse kan tilegne sig nye færdigheder og runer. Systemet med masterniveauer er blevet fuldstændigt ændret – den øvre grænse for oplevelsesniveauer er blevet fjernet, og derudover gælder “kvitteringen” nu for alle spillertegn på en konto. Derudover giver dette system dig mulighed for personligt at fordele punkter mellem 4 faner – hovedfunktioner, angreb, forsvar og nyttige funktioner.

Fuld spil download Diablo III Reaper of Souls

Downloade Diablo III Reaper of Souls Gratis En anden nyhed er helt nye udfordringer for spillere – små fangehuller, der plejede at jage efter bedre udstyr, det såkaldte Nephalem Rifts, et sæt hurtige, men vanskelige opgaver for de modige, som vi får adgang til ved at fuldføre ordrer. Udviklerne besluttede at ændre loot -systemet. Sammenlignet med den originale Diablo III taber de besejrede fjender færre genstande, men de er mere værdifulde og – takket være en funktion kaldet Smart Drops – bedre egnet til klassen af ​​spillerens karakter.

Opdatering 2.4.3 tilføjede jubilæumsbegivenheden, Darkness over Tristram, tilgængelig i Act One. Arrangementet introducerer et særligt fangehul på seksten niveau, hvor vi finder de mest genkendelige fjender fra den første rate af serien. Dybt under ruinerne af Old Tristram vil spillerne møde Diablo, slagteren og skeletkongen. Skaberne introducerede et specielt grafisk design ved hjælp af RetroVision -teknologi, der styler Darkness over Tristram, så det visuelt ligner den første Diablo. Nepalemerne vil også blive mødt af et klassisk soundtrack og et redesignet interface. Arrangementet er tilgængeligt i hele januar. Greater Rifts er også blevet justeret. Monsterplaceringen er nu mere jævn, og hver Rift har to til fire niveauer. Derudover er kortområderne blevet mere mangfoldige. Derudover vil en vellykket gennemførelse af et Greater Rift uden en enkelt heltes død belønne dig med endnu en chance for at opgradere den legendariske perle. Fjender har fået en ny anbringelse – Moloch, som gør dem immune over for mængdekontroleffekter. Farvestofferne fjernes permanent fra brystet i byen. Nu er det muligt at male en hjelm, ridebukser eller rustninger sammen med profeten Miriam.

Systemkrav:

OS: Windows XP 32-bit
Processor: Intel Pentium D 820 2.8GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+
Graphics: AMD Radeon HD 4550 or NVIDIA GeForce 315 512MB
RAM: 1 GB
HDD: 12 GB
DirectX 9 Compatible Graphics Card


Download gratis spil til din pc Diablo III Reaper of Souls


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *