Diablo II Resurrected til PC Download Gratis

Diablo II Resurrected Diablo 2 er en produktion, der er gået ned i annalerne i spilhistorien og er blevet en model for andre skabere, der prøver deres hånd på hack’and’slash -genren. Efter mere end 20 år besluttede Blizzard Entertainment at frigive en remaster af kult -multiplayer -produktionen, introducere yderligere forbedringer og tage sig af det moderne grafiske design. Diablo 2: Resurrected indeholder både den grundlæggende version af spillet og tilføjelsen af ​​Lord of Destruction, kendt i Polen som Lord of Destruction.

Diablo 2: Resurrected adskiller sig ikke i plot fra det, vi kender fra originalen og tager os med på et eventyr lukket i fem akter, hvor vi krydser den barbariske by Harrogath på toppen af ​​Mount Arreat, ørkenområderne og bosættelserne i Lut Gholein eller Pandemonium -fæstningen. Vi har stadig et mål, som er at slippe af med Diablo – titlen Terrorens herre, som ikke endelig blev tilintetgjort, og nu ikke kun har han besat prins Aidan, men også har planer om at befri resten af ​​sine helvede søskende for endelig at vinde magt over menneskeheden.

Fuld spil download Diablo II Resurrected

Downloade Diablo II Resurrected Gratis At spille Diablo 2: Resurrected begynder med at vælge en af ​​de 7 tilgængelige karakterklasser, såsom necromancer, amazon, barbar, paladin og troldkvinde samt snigmorder og druid. Hver af dem har forskellige færdigheder, og det at spille med dem kræver forskellige taktikker samt fordelingen af ​​point i statistikker. Først da starter vi eventyret i Sanctuarys verden, hvor vi står over for horder af fjendtlige værter og morderiske chefer. Ligesom historien, adskiller selve gameplayet sig ikke fra den originale version af spillet. Uden at tælle et par forbedringer, såsom mere plads i brystet (10×10 gitterkanter i stedet for 6×8), automatisk guldopsamling, en klarere grænseflade, sæsonbetonede placeringer og evnen til at dele emner mellem tegn skabt af os, herunder dem, der er oprettet på andre platforme.

De fleste ændringer kom fra behovet for at tilpasse titlen til nutidens standarder. Diablo 2: Resurrected indeholder fuld 3D-gengivelse med dynamisk belysning, understøtter 4k-opløsning og har også fornyede og forbedrede staveeffekter og karakteranimationer og trin-for-trin genskabte cutscener tilpasset højere opløsninger. Lydsporet blev også forbedret ved at implementere 7.1 lydkvalitet og tilføje fordybelsesberigende lydeffekter. Men hvis spillerne foretrækker det klassiske produktionsudseende, er der ikke noget, der forhindrer dem i at vende tilbage til 2D -tilstand ved hjælp af den tilgængelige mulighed i spillet. Spillet tilbyder også mod -understøttelse. Det er vigtigt, at udviklere fra Blizzard annoncerede, at Diablo 2 -remasteren ikke vil gentage den kontroversielle løsning, der blev brugt i Warcraft 3 Reforged, og den opdaterede udgave af spillet vil fungere sammen med den originale og vil ikke erstatte den.

Systemkrav:

OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i3-3250 3.5GHz / AMD FX-4350
Graphics: AMD Radeon HD 7850 or NVIDIA GeForce GTX 660
VRAM: 2GB
RAM: 8 GB
HDD: 30 GB
DirectX 11 Compatible Graphics Card


Download gratis spil til din pc Diablo II Resurrected


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *