Desperados III til PC Download Gratis

Desperados III Desperados III er den næste del af den populære serie af taktiske strategier inspireret af Commandos -serien. Denne gang blev spillet ikke udviklet af Spellbound -studiet kendt fra de tidligere spil. De blev erstattet af det tyske band Mimimi Productions. Dette hold blev dog ikke valgt tilfældigt, da de tidligere havde produceret Shadow Tactics: Blades of the Shogun, et spil baseret på en lignende idé og varmt modtaget. Handlingen i spillet er en prequel til serien, selvom forfatterne selv ikke undgår ordet genstart. Hovedpersonen i Desperados III er John Cooper, en pistolslinger kendt fra de tidligere afsnit af serien. Han overtager kommandoen over en bande af ulovlige specialister ved hjælp af hvem han udfører de farligste missioner bestilt i det vilde vesten.

Desperados III er stadig tro mod de grundlæggende principper for de foregående scener, især den første del. Derfor får vi en taktisk realtidsstrategi, hvor vi kommanderer en gruppe på fem personer med specialister, der udfører opgaver på relativt små kort. Fjender er næsten altid i undertal, så det kræver snigelse og meget snedighed at være succesrig. Når vi forbliver ubemærket, patruljerer fjender kortene, og undgåelse af opdagelse lettes af en grænseflade, der viser vagtens rækkevidde.

Fuld spil download Desperados III

Downloade Desperados III Gratis Hvert holdmedlem har en anden specialisering og unikt udstyr og færdigheder. De tilgængelige helte er Cooper (en pistolslinger, der samtidigt kan affyre to våben), McCoy (han er en læge og en snigskytter i teamet), Hector (han er en jæger med stor styrke og kan sætte fælder for fjender), Kate (han kan iføre sig forklædninger og distrahere fjender) og Isabelle (hun er en voodoo -præstinde og en af ​​hendes kræfter er tankekontrol). Spilleren skal lære at bruge hver underordnedes talenter korrekt og sørge for, at de samarbejder godt med hinanden. Den indbyggede Showdown-tilstand hjælper med at udføre koordinerede handlinger fra teammedlemmer. Det giver dig mulighed for at stoppe tiden og planlægge handlinger, der skal udføres af individuelle karakterer – for eksempel kan vi beordre dem til at flytte til et sted, bruge en færdighed eller angribe en bestemt modstander. Efter at have forberedt handlingen for et eller flere teammedlemmer, kan vi starte dem med et enkelt tryk på det mest bekvemme øjeblik.

Desperados III tilbyder en stor taktisk frihed. Vi kan stille og roligt gennemgå missioner uden at dræbe nogen, samt ved at arrangere spektakulære skydespil, bruge gadgets og færdigheder til at afbalancere antallet af fjender. Desuden kan hvert problem og enhver forhindring overvindes på mange alternative måder, så missionerne kan gennemføres flere gange og prøve forskellige tilgange og sværhedsgrader. Den tid, der bruges med spillet, kan forlænges med mange indbyggede udfordringer – de omfatter f.eks. At gennemføre en mission uden at gemme sig i buske eller inden for en bestemt tidsperiode.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system.
OS: Windows 7 64-bit or higher.
Processor: 3.0 GHz Dual Core (Intel i3-530 / AMD Athlon II X3 460)
Memory: 8 GB RAM.
Graphics: Nvidia GTX 560 / Radeon HD 5850, 2GB.
DirectX: Version 11.
Storage: 20 GB available space.


Download gratis spil til din pc Desperados III


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *