Death Stranding til PC Download Gratis

Death Stranding Death Stranding er et eventyrspil. Titlen blev udviklet af medarbejderne i Kojima Productions og blev udgivet af Sony Interactive Entertainment. Hoveddesigneren og forfatteren er far til Metal Gear -serien, Hideo Kojima, for hvem det var det første spil, der blev udviklet efter at have forladt Konamis rækker, hvor han tilbragte over tre årtier af sin karriere i branchen. Hovedpersonen i Death Stranding blev spillet af Norman Reedus, kendt for sin rolle som Daryl Dixon i The Walking Dead -serien. Skuespilleren samarbejdede tidligere med Kojima om den aflyste gyserfilm Silent Hills.

Forfatterne præsenterede en grotesk vision om den nærmeste fremtid. Verden blev rystet af en række eksplosioner, der medførte en række overnaturlige fænomener kendt som “Death Stranding”. Blandt de anomalier, der er skabt på denne måde, kan man skelne regn med usædvanlige egenskaber. Alt, hvad der bliver vådt af det såkaldte Midlertidigt nedfald (Timefall) forskydes i tid. Dette betyder en ekstrem acceleration af aldringsprocessen i alle levende organismer, herunder endda planter. Et andet vigtigt element er tilstedeværelsen af ​​skabninger, der er usynlige for det blotte øje, kendt som Beached Things (BT). De udgør en reel trussel mod alle indbyggere på planeten. For at opdage dem kræves specielt udstyr, en skuldermonteret scanner kaldet “odradek”, som angiver deres nøjagtige placering. Fænomener fik menneskeheden til at dele sig i små, spredte grupper.

Fuld spil download Death Stranding

Downloade Death Stranding Gratis Hovedpersonen i Death Stranding er Sam Porter. Det tilhører en organisation kaldet Bridges, som har specialiseret sig i transport af varer mellem byer. Historien fortalt i spillet fokuserer stort set på at vise forholdet mellem liv og død. Selve titlen refererer til et foruroligende fænomen, som vi kender fra den virkelige verden, det vil sige uventede optræden af ​​hvaler på kysten af ​​vandreservoirer, hvilket normalt resulterer i deres død. Berømte skuespillere og karakterer fra verdensfilm lånte mange helte i stemmen og billedet. Sams hovedantagonist er Clifford Unger (Mads Mikkelsen), og under rejsen vil vi møde mennesker som Fragile (Léa Seydoux), Deadman (Guillermo del Toro) og Heartman (Nicolas Winding Refn). Der er også episodiske roller i spillet, f.eks. Conan O’Brien og Geoff Keighley.

Death Stranding er et actionspil med en åben verden og en TPP -udsigt. Spilleren kan frit udforske omgivelserne, til fods eller ved hjælp af forskellige former for transport. Dette har dog sine begrænsninger – på sin vej kan han støde på en række terrænhindringer, der gør det svært at nå nogle af stederne. Du kan overvinde dem ved hjælp af specielt udstyr, såsom et klatretov, der kan forankres på et valgt sted eller en bærbar stige. Udstyr påvirker også karakterens mobilitet. Kamp i realtid spiller en vigtig rolle i Death Stranding. Selvom du kan bruge miljøets elementer til at snige sig og undgå modstanderens syn, vil det ikke altid fungere. En række forskellige typer våben er tilgængelige for spillere, og som en sidste udvej kan du også bruge dine knytnæver. Under træfningerne skal du være forsigtig med dit udstyr – fjenderne kan miste noget af dit udstyr.

Systemkrav:

OS: Windows 10.
Processor: Intel Core i5-3470 or AMD Ryzen 3 1200.
Memory: 8 GB RAM.
Graphics: Nvidia GeForce GTX 1050 3 GB or AMD Radeon RX 560 4 GB.
DirectX: Version 12.
Storage: 80 GB available space.
Sound Card: DirectX compatible.
Additional Notes: AVX instruction set required.


Download gratis spil til din pc Death Stranding


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *