Darksiders Genesis til PC Download Gratis

Darksiders Genesis En spin-off af Darksiders-serien, realiseret i form af et isometrisk actionspil med RPG-elementer og tilbyder mulighed for at spille for 2 personer på en delt skærm. Darksiders Genesis er en prequel til serien, og hovedpersonerne er to ryttere i apokalypsen – krig og strid. Darksiders Genesis er en prequel til Darksiders -serien, udviklet af Airship Syndicate studio. Holdet oprettede blandt andre Battle Chasers: Nighwar, og dets rækker omfatter forfatterne til de to første rater i Darksiders -serien. Titlen er en repræsentant for hack’n’slash -genren og blev udstedt af firmaet, der fører tilsyn med mærket THQ Nordic.

Darksiders Genesis finder sted før begivenhederne i den første del af serien. Det verdensbalancerende råd har bemyndiget Apokalypsens ryttere med mægtige kræfter; i stedet skulle de slagte de resterende Nephilim (efterkommere af engle og dæmoner), hvilket førte til en blodig kamp i Eden. Efter at have udført denne kommando fik to af dem – Krig og strid – en anden opgave. Denne gang er deres mål at jage dæmoniske mestre udpeget af Lucifer og forhindre dæmonherren i at forstyrre balancen for evigt.

Fuld spil download Darksiders Genesis

Downloade Darksiders Genesis Gratis I Darksiders Genesis vises handlingen fra fugleperspektiv. Under spillet rejser vi gennem klimatiske steder, bekæmper horder af fjender og overvinder forskellige terrænhindringer. Efterhånden som vi skrider frem, erhverver vi mere og mere kraftfuldt udstyr og forbedrer det eksisterende, samt udvikler hovedpersonernes færdigheder. Det skal bemærkes, at heltene ikke kun adskiller sig i udseende og karakter, men også i kampstil. Mens krigen foretrækker at fjerne fjender med nærkampsvåben, dræber Strid fjender på sikker afstand ved hjælp af to kanoner.

Darksiders Genesis kan spilles alene (så kan vi problemfrit skifte mellem helte) eller i en multiplayer -samarbejdstilstand (via internettet eller på en delt skærm). Darksiders Genesis har farverig, tredimensionel grafik i tegneseriestil kendt fra tidligere spil under dette banner. Kampens tempo forstærkes af det dynamiske soundtrack.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system.
OS: Windows 7, 8, Windows 10 (64 bit)
Processor: AMD FX-8320 (3.5 GHz) / Intel i5-4690K (3.5 GHz) or better.
Memory: 4 GB RAM.
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960.
DirectX: Version 11.
Storage: 15 GB available space.


Download gratis spil til din pc Darksiders Genesis


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *