Crysis Remastered til PC Download Gratis

Crysis Remastered Crysis Remastered er en remasteret version af Crysis – den populære FPS fra 2007. Produktionen blev udviklet af forfatterne af originalen, dvs. Crytek -studiet, og Sabre Interactive -teamet, hvis portefølje blandt andet omfatter havnen i The Witcher 3: Wild Hunt til Nintendo Switch -konsollen. I modsætning til originalen indeholder titlen kun en single-player historie-kampagne

I 2020 gjorde amerikanske forskere en frygtindgydende opdagelse på de fiktive Lingshan -øer i det sydkinesiske hav. Kontakten med dem ophørte hurtigt, og den nordkoreanske hær trådte ind på stedet, der ville have fuldstændig kontrol over fundet og afskåret dette område fra resten af ​​verden. Spillets hovedperson er Nomad, et medlem af den amerikanske specialenhed, der blev sendt dertil på en redningsmission. Selvom soldaternes opgave i første omgang er at undersøge situationen på Lingshan og befri arkæologerne, bliver virksomheden hurtigt til en reel kamp for overlevelse. Opdagelsen var et skib af en fremmed civilisation klar til at invadere Jorden.

Fuld spil download Crysis Remastered

Downloade Crysis Remastered Gratis I Crysis Remastered observerer vi handlingen fra førstepersonsperspektivet (FPP). Spillet er opdelt i missioner, der finder sted på separate kort med en åben struktur. Mens vi spiller, har vi fuldstændig frihed, ikke kun med hensyn til at vælge den vej, der fører til målet, men også i måderne at udføre de opgaver, der står foran os. Missionens mål kan nås både ved at handle lydløst og ved at skyde alt, hvad der kommer under tønden. Uanset hvilken metode vi vælger, lettes sagen af ​​en nanosuit, fyldt med futuristisk teknologi, der bæres af hovedpersonen, hvilket blandt andet giver ham mulighed for at overleve i et fjendtligt miljø (f.eks. ved lav temperatur) og kan også fungere i flere forskellige tilstande; det handler om midlertidig usynlighed, acceleration af bevægelser og stigende styrke og modstand mod skader.

Derudover har vi et omfattende arsenal til rådighed, og hvert våben kan tilpasses individuelle præferencer ved at installere en lyddæmper, forskellige optiske enheder og tilbehør såsom granatkastere. Vi udforsker øerne både til fods og ved hjælp af forskellige køretøjer og maskiner – ud over terrængående køretøjer kan vi blandt andet bruge både, svævefly og helikoptere. På baggrund af originalen skiller Crysis Remastered sig ud på grund af dens markant forbedrede grafik. Skaberne sørgede blandt andet for forfriskende teksturer og bedre partikeleffekter, og implementerede også bl.a. nyt belysningssystem, volumetrisk tåge, motion blur -effekt og software ray -sporing. Som i originalen er omgivelserne udsat for skader her – vi kan ikke kun jævne bygningselementerne med jorden, men også ødelægge floraen.

Systemkrav:

CPU: Intel Core i5-3450 / AMD Ryzen 3.
RAM: 8 GB.
OS: Windows 10 64-bit.
VIDEO CARD: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon 470.
PIXEL SHADER: 5.1.
VERTEX SHADER: 5.1.
FREE DISK SPACE: 20 GB.
DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB.


Download gratis spil til din pc Crysis Remastered


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *