Chronos Before the Ashes til PC Download Gratis

Chronos Before the Ashes Chronos: Before the Ashes er et action -RPG -spil udviklet af Gunfire Games studio. Som en prequel til Chronos -spillet, der blev udgivet i 2016, tager produktionen os til universet, der er skabt til dets behov; det samme, hvor handlingen af ​​Remnant: From the Ashes også finder sted. Begivenhederne i Chronos: Before the Ashes finder sted før historien blev fortalt i den første rate af serien. Spillets hovedperson er en udvalgt, der har til hensigt at redde sit fædreland fra det gamle onde. For at gøre dette skal hovedpersonen (eller heltinden, da vi kan vælge karakterens køn) komme igennem en mystisk labyrint og møde de farer, der lurer der. Når vi skrider frem, opdager vi nye hemmeligheder i denne verden, hvor vi blandt andet lærer naturen i selve labyrinten at kende.

Iagttagelse af begivenhederne fra tredjepersons perspektiv (TPP), i Chronos: Før asken rejser vi gennem den gamle labyrint og kæmper mod horder af monstre, herunder nisser, golemer og minotaurer. Sammenstødene er vanskelige og dynamiske, og kræver ikke kun af os fingerfærdighed og reflekser, men også taktisk tænkning. Efterhånden som vi skrider frem, erhverver vi nyt udstyr og lærer mere og mere kraftfulde kampfærdigheder. Kampen er diversificeret af geniale gåder, der venter på at blive løst.

Fuld spil download Chronos Before the Ashes

Downloade Chronos Before the Ashes Gratis Som før, hvis vores karakter dør på slagmarken, må han vente et år med at vende tilbage til labyrinten. Det betyder, at efterhånden som hun skrider frem, bliver hun stærkere og stærkere, og så … tværtimod, fordi alderen begynder at genere hende mere og mere. Af denne grund, selvom vi starter vores eventyr som en ung, der bærer et stort sværd, må vi over tid læne os mod at holde fjender på afstand og fjerne dem med magi.

Chronos: Before the Ashes har grafik i anstændig kvalitet. På trods af tegneseriestilen er det hele dekoreret med ganske dystre farver, som kombineret med den sparsomme belysning på mange steder skaber en mørk atmosfære. I modsætning til originalen kræver titlen ikke virtual reality -sæt.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system.
OS: Windows 7 / 8 / 10 64 bit.
Processor: AMD FX-8320 (3,5 GHz) / Intel i5-4690K (3,5 GHz) or better.
Memory: 4 GB RAM.
Graphics: GeForce GTX 660 / Radeon R7 370 with 2 GB VRAM.
DirectX: Version 11.
Storage: 8 GB available space.


Download gratis spil til din pc Chronos Before the Ashes


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *