Bus Simulator 21 til PC Download Gratis

Bus Simulator 21 Bus Simulator 21 er en anden del af en række simulatorer, der giver spillere mulighed for at køre bybusser. Produktionen byder på en række ændringer i forhold til den forrige udgave (inklusive nye køretøjer og det andet kort). StillAlive studio, som også blev udviklet af Bus Simulator 18, er ansvarlig for at oprette denne titel. Udgiveren er astragon Entertainment. I Bus Simulator 21 er spillerens hovedopgave at køre bybusser under overholdelse af de gældende vejtrafikbestemmelser, samt at sikre tidsplanen. Vi skal også huske om passagerer (interagere med dem, sælge billetter) og håndtere alle mulige problemer. Produktionen byder på nye køretøjer samt to omfattende kort. Den første er en revideret version af byen Seaside Valley, der er modelleret efter europæiske metropoler (det er en udvidet version kendt fra tilføjelsen). Den anden – byen Angel Shores – er ny og tager inspiration fra San Francisco.

Chaufførens rolle er dog ikke alt – derudover er spilleren også involveret i at styre virksomheden. Også i denne henseende er der foretaget forbedringer af spillets mekanik – vi kan for eksempel forme omfattende køreplaner og ruter for vores busflåde (vi bør også tage højde for antallet af passagerer). Det er vigtigt, at brugere, der ikke ønsker at beskæftige sig med denne slags ting og foretrækker kørsel, kan stole på, at en AI -assistent overtager nogle af deres opgaver.

Fuld spil download Bus Simulator 21

Downloade Bus Simulator 21 Gratis Udviklere har også forbedret de systemer, der er ansvarlige for bevægelse af fodgængere rundt i byen og vejret. Produktionen tilbyder også et hurtigt rejsesystem, evnen til at fremskynde tiden og mulighed for straks at overtage enhver bus, der drives af kunstig intelligens – vi kan når som helst sidde bag rattet. I Bus Simulator 21 kan vi spille alene eller sammen med andre. Grundlaget for spillet er karrieremodus. Ved at udføre vores opgaver som et eksempel bygger vi gradvist vores position og ry, og vores resultater vil gøre passagererne mere villige til at rejse med os, takket være det, vi tjener flere penge, og vi kan købe bedre busser. Der er også en sandkasse -tilstand til rådighed for spillerne, hvor vi kun fokuserer på kørsel.

Spillet har også en online, kooperativ multiplayer -tilstand, hvor flere spillere i fællesskab bygger et transportfirma. Skaberne af Bus Simulator 21 brugte Unreal Engine 4. Produktionen byder på et flot grafisk design og ser meget bedre ud end den foregående del. Pålideligt gengivne modeller af individuelle busser samt iøjnefaldende steder fortjener opmærksomhed her.

Systemkrav:

OS: Windows 7 64-bit
Processor: Intel Core i5-3340 3.1GHz / AMD FX-8300
Graphics: AMD Radeon RX 560 4GB or NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB
VRAM: 4GB
RAM: 4 GB
HDD: 4 GB
DirectX 9 Compatible Graphics Card


Download gratis spil til din pc Bus Simulator 21


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *