Bus Simulator 18 til PC Download Gratis

Bus Simulator 18 Bus Simulator 18 er en anden del af serien af ​​bybussimulatorer udgivet i lang tid af astragon Entertainment. Bus Simulator 18 på pc -platformen er den næste del af en række bybussimulatorer, der er skabt i årevis af astragon Entertainment. Spillet giver spilleren køretøjer af mærker som MAN eller Daimler Buses (titlen har licens til at bruge rigtige biler) og giver dig mulighed for at køre rundt i en af ​​de tyske byer efter behag. Bus Simulator 18 blev oprettet af StillAlive studio (forfattere til den tidligere pc -del, også kendt fra Son of Nor).

I Bus Simulator 18 er spilleren ikke kun ansvarlig for den punktlige og overholdelse af færdselslovgivningen. Hans opgaver omfatter også interaktion med passagerer (f.eks. Salg af billetter) og håndtering af forskellige former for tilfældige begivenheder – inkl. sammenbrud, trafikpropper, vejrskift. Det er værd at bemærke, at den seneste del af Bus Simulator -serien til pc kan prale af en verden, der er mere end dobbelt så stor som sin forgænger, markeret med tallet 16, og en realistisk dag- og natcyklus. Produktionen af ​​Stillalive Studios, som navnet antyder, er en bybuschaufførsimulator. Spillet indeholder ikke detaljerede retningslinjer og har ikke et plot. Fra begyndelsen får vi til opgave at genopbygge offentlig transport i byen, selvom vi starter meget beskedent: med kun en bus og kørsel på en ukompliceret rute.

Fuld spil download Bus Simulator 18

Downloade Bus Simulator 18 Gratis Efterhånden som vi skrider frem, udvides vores muligheder: vi får adgang til nye køretøjer (maskiner fra sådanne producenter som Mercedes-Benz, Setra, MAN eller IVECO vises i spillet), forskellige tilbehør (som f.eks. Gør det muligt at ændre det indre af busser) og låse op for nye steder, takket være det er vi i stand til at lede nye ruter. Vi kan også ansætte nye medarbejdere. Spillet kan spilles i en karrieremodus, hvor vi modtager ry -point for pålidelig udførelse af vores pligter. Jo bedre en medarbejder vi er, jo mere villigt rejser vores passagerer med os, hvilket igen har indflydelse på hele virksomhedens økonomiske resultater – og dermed vores adgang til mere moderne busser. Spillet har også en synkron multiplayer -tilstand.

Når vi kører i en bus, skal vi være opmærksom på ikke kun at komme dertil i tide. Du skal også huske på passagerernes forventninger. Disse er ikke en vare, der simpelthen skal transporteres fra punkt A til punkt B. På den ene side skal vi være opmærksomme på omdømme (ikke føre til ulykker, ikke køre over rødt lys, passe på hastighedsdæmpninger eller huller på vejene), husk derimod, at ikke alle buspassagerer går ærligt. Nogle validerer f.eks. Ikke billetter. I tvivlstilfælde kan vi kontrollere, om nogen er stuvet væk under stop.

Systemkrav:

Requires a 64-bit processor and operating system.
OS: Windows 10 64-Bit.
Processor: Intel Core i5-4670 (4th gen.) …
Memory: 8 GB RAM.
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB VRAM) or AMD Radeon R9 290 (4GB VRAM) or higher.
DirectX: Version 11.
Network: Broadband Internet connection.
Storage: 6500 MB available space.


Download gratis spil til din pc Bus Simulator 18


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *