Beautiful Desolation til PC Download Gratis

Beautiful Desolation Et isometrisk post -apokalyptisk eventyrspil, beriget med RPG -elementer, skabt af The Brotherhood studio – skabere af bl.a. Stasis. Beautiful Desolation er et eventyrspil udviklet af det uafhængige studie The Brotherhood Games. Som det var tilfældet med bandets tidligere arbejde, den varmt modtagne Stasis, blev denne titel muliggjort takket være en vellykket Kickstarter -indsamling. Historien fortalt i Beautiful Desolation begynder i 1980, da en mystisk monolit dukkede op på himlen. En konstruktion af fremmed oprindelse, kaldet Penrose af mennesker, er blevet grundigt undersøgt af forskere, og teknologien, der er gemt på den, har været udsat for såkaldt reverse engineering. Takket være dette har menneskeheden gjort et ufatteligt civilisationsspring.

Selvom den jordbaserede befolkning i første omgang virkede forenet over for den bemærkelsesværdige opdagelse, huskede de med tiden deres gamle uenigheder, som hurtigt førte til udbrud af en global konflikt. Mange år er gået siden disse tragiske begivenheder. Spilleren tager til det post-apokalyptiske Afrika og tager kontrol over to helte. Den første er Dr. Mark Leslie, og den anden er Pooch – en firbenet rekognoseringsenhed, hvis udvikling hovedsageligt var mulig takket være brugen af ​​teknologi fra Penrose. Maskinens altoverskyggende opgave er at indsamle data om de steder, den besøger, og de organismer, den møder, og dens rent videnskabelige og logiske tilgang til mange spørgsmål irriterer ofte Marek, hvorfor han giver luft til dialoger med en solid portion humor. En vigtig figur er også videnskabsmandens bror – major -sergent Don Leslie, en tidligere marine og en veteran fra Vietnamkrigen.

Fuld spil download Beautiful Desolation

Downloade Beautiful Desolation Gratis I Beautiful Desolation præsenteres handlingen i isometrisk projektion. Spilleskemaet er baseret på flere søjler, hvoraf den første er udforskning. Verden, udviklet i samarbejde med Brian Fargo, er en original blanding af halvtørrede landskaber og post-apokalyptiske byer og bosættelser. Landet er beboet ikke kun af forskellige grupper, der bruger teknologi udviklet for mange år siden, men også lokale stammer, hvis kultur er baseret på de ritualer og skikke, der er karakteristiske for de indfødte i Afrika. Desuden står repræsentanter for muteret fauna i vejen for heltene. Dyr kan være venlige eller tværtimod udgøre en reel trussel mod hovedpersonerne. På trods af dette er ingen kampmekanik blevet implementeret i spillet.

Derudover er et vigtigt element i spillet at løse gåder, primært baseret på manipulation af objekter fundet under spillet. På grund af at deres sværhedsgrad varierer, er spillerne tvunget til at kigge efter forskellige spor, hvis kilde både kan være samtaler med stødte NPC’er og omhyggelig observation af de omkringliggende elementer. I løbet af spillet bruger vi udstyr – ekstremt avanceret teknologi, måden det fungerer på kan ligne magi, sameksisterer her med retro -futuristiske enheder, udviklet i stil med 1980’erne. Smukt Desolation grafisk design præsenterer et højt udførelsesniveau. Denne effekt blev opnået takket være brugen af ​​fotogrammetri -teknologi – at tage hundredvis af fotos af forskellige objekter gjorde det muligt at skabe detaljerede, tredimensionelle modeller ud fra dem, som derefter endte i selve spillet. Det hele suppleres af et stemningsfuldt soundtrack, der kombinerer elektroniske og omgivende lyde med afrikansk etnisk musik.

Systemkrav:

OS: Windows 7 64-bit or newer.
Processor: Intel Core i3 @ 2.50 GHz / AMD Phenom II X3.
Memory: 4 GB RAM.
Graphics: DirectX 11 Compatible.
DirectX: Version 11.
Storage: 14 GB available space.
Sound Card: Any DirectX Compatible Sound Card.


Download gratis spil til din pc Beautiful Desolation


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *