Bannermen til PC Download Gratis

Bannermen Klassisk realtidsstrategi (RTS), der finder sted i en verden inspireret af middelalderen, men med fantastiske elementer. Produktionens tredimensionelle grafiske design henviser også til genrens klassikere. Bannermen er et omfattende RTS-spil (Real Time Strategy). Den verden, der præsenteres i den, er ligeledes baseret på middelalderens æstetik og fantasyelementer. Titlen kombinerer en klassisk tilgang til spillet med nye ideer og en attraktiv audiovisuel ramme. Det uafhængige studie Pathos Interactive er ansvarlig for at skabe spillet, og udgiveren er 2tainment GmbH.

Spilleren påtager sig rollen som en bestemt Berrian – en faldet herre, der som et resultat af et ødelæggende nederlag i slaget ved Beckron mister sine lande, titel og mennesker. Helt nederst sværger han hævn, og efter at have samlet sine sidste allierede, går han i kamp. Det vil imidlertid ikke være let at stoppe kræfterne for den uhyggelige Lord Karthor – sejr kan kræve enorme ofre. Bannermen er en klassisk strategi fra RTS-underarten. Spillet fokuserer på at bygge bygninger, rekruttere enheder og styre tropper i kampen for kontrol over kortet. For at opnå succes skal vi klogt styre vores tropper korrekt ved hjælp af deres taktiske evner og unikke færdigheder. Strategisk tænkning er også nødvendig – ressourcestyring og oprettelse af baser på de rigtige steder.

Fuld spil download Bannermen

Downloade Bannermen Gratis Et interessant aspekt af spillet i Pathos Interactive-titlen er de særlige træk ved individuelle kort. Lokationer varierer geografisk (snedækket, ørken, skov osv.), Og derudover kan du ofte finde unikke kræfter på dem – lokale trylleformularer, som du kan bruge mod dine fjender, forudsat at vi kan bygge de rigtige templer på de rigtige steder, og derefter forsvare dem mod angreb. En anden interessant mekaniker er evnen til at bruge miljøet i kamp – vi kan for eksempel forberede en fælde ved at droppe et lavine af sten på modstandere. I løbet af spillet styrer vi også helten – han udøver kraftfuld magi, og hans færdigheder udvikler sig, når spillet skrider frem.

I Bannermen kan vi lege alene eller med andre. For dem, der foretrækker singleplayer-gameplay, tilbyder produktionen en omfattende historiekampagne samt mulighed for at kæmpe enkeltkampe med computerstyrede modstandere. Spillere, der er interesseret i netværkstilstande, vil finde et fuldt klassificeringssystem her, takket være hvilket de vil kunne vurdere deres kvalifikationsniveau på baggrund af konkurrencen. Der er også muligheden for kampe i fri tilstand (uden for rangeringen) samt at spille venlige spil (vi vælger vores rivaler og kortet). Det har en dejlig tredimensionel grafisk design. Spillets verden ser meget imponerende ud og glæder sig over detaljer, selv når kameraet er markant fjernt. Teksturer er skarpe, miljømodeller og detaljer er detaljerede, og teknologien, der er ansvarlig for belysning og skygge, fungerer godt. Avanceret objektfysik gør også et solidt indtryk.

Systemkrav:

CPU: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
RAM: 6 GB
OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
GPU: nVidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
HDD: 20 GB


Download gratis spil til din pc Bannermen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *