Baldur’s Gate III til PC Download Gratis

Baldur’s Gate III Den tredje del af kult -RPG -serien, udviklet af Larian Studios -teamet. Handlingen i Baldur’s Gate 3 finder sted cirka hundrede år efter begivenhederne i Baldur’s Gate II: Thron Bhaala. En af de vigtigste ændringer er det turbaserede kampsystem. Baldur’s Gate 3 er den tredje rate i kult -RPG -serien, der blev lanceret i 1998 af BioWare. Produktionen blev udviklet af Larian Studios-teamet, der opnåede verdensomspændende berømmelse takket være den bedst sælgende Divinity-serie og blev skabt under Wizards of the Coast-virksomhedens vågne øje. Dets mekanik er baseret på den femte udgave af Dungeons & Dragons papir -RPG -systemet, selvom nogle af dets elementer er blevet ændret for bedre at passe til videospillet.

Handlingen af ​​Baldur’s Gate 3 finder sted cirka hundrede år efter begivenhederne på Throne of Bhaal, en udvidelse til Baldur’s Gate II: Shadows of Amn. Handlingen lanceres, når titelbyen – Baldur’s Gate – invaderes af Illithids (Mind Raiders). Inden Dragon Riders når at jagte aggressorerne væk, ødelægger de en del af byen og kidnapper mange indbyggere ombord på deres skib – Nautiloid – for at gennemgå en frygtelig proces kaldet ceramorfose. Det består i det faktum, at værtens hjerne bliver inficeret med Mind Raiders embryo, som gradvist æder væk fra det og følgelig fuldstændigt erstatter det og omdanner offeret til en Illithida. Vi fører en karakter, der undslap fra kidnapperne, men en af ​​de førnævnte “haletudser” begyndte at bygge en sokkel i hendes hjerne. Selvom vores afdeling (eller afdeling) i første omgang forsøger at finde en kur mod denne lidelse, indser han med tiden, at den giver ham evner, som raske mennesker kun kan drømme om. Dette er kun en introduktion til et meget større plot, hvor helten bliver involveret, og hans videre skæbne afhænger af de beslutninger, vi tager under spillet. Plottet er mindre lineært end i de tidligere dele af serien. Opgaver kan løses på forskellige måder, og deres resultater afspejles i yderligere begivenheder

Fuld spil download Baldur’s Gate III

Downloade Baldur’s Gate III Gratis Vi begynder at spille Baldurs Gate III med oprettelsen eller udvælgelsen af ​​en færdiglavet karakter. Vi kan bestemme køn og race for helten (ud over de mennesker, dværge, nisser og halveringer, vi kender fra de tidligere dele af serien, har vi til rådighed djævle, droner, githyanki og vampyrgyder). Derefter beslutter vi om hans klasse, første sæt færdigheder (og / eller magi) samt værdien af ​​hans individuelle træk, dvs. styrke, fingerfærdighed, udholdenhed, intelligens, visdom og karisma. Som nævnt skabte forfatterne også flere foruddefinerede karakterer, der har en ekstra, specielt forberedt historie. Hvis vi beslutter os for ikke at spille dem, vil de være i stand til at blive medlemmer af vores team. Under spillet observerer vi handlingen i en isometrisk visning, selvom kameraet frit kan roteres og zoomes ind for at beundre detaljerne. I den store verden (opdelt i regioner) kan vi finde byer, landsbyer og idylliske landskaber samt under jorden – herunder Podmrok. Selvom vi starter spillet alene, slutter andre vovehalse sig hurtigt til os; sammen kan vi rejse med tre ledsagere. Du kan få venner og endda elske forhold med dine ledsagere.

Spillet er drevet af opgaver, der skubber historien fremad, ledsaget af talrige sidemissioner. Under samtalerne viser kameraet deres deltagere på nært hold, mens dialogsystemet minder om det fra Dragon Age -serien. Det er også værd at tilføje, at nogle spørgsmål kræver bestået en test (f.eks. Færdigheder). Vi beskæftiger os også med virtuelle terningkast ved andre aktiviteter. For eksempel vil en vellykket Perception -kontrol afsløre en fælde, mens den udforsker, og en sidste udvej for et tegn på dødens rand er en dødsredning. Apropos døende spiller turn-baserede kampe med modstandere en vigtig rolle i spillet. I modsætning til Divinity -serien er kampsystemet baseret på den femte udgave af Dungeons & Dragons regler, så rollen som tilfældighed og terningkast under kampe øges. Inden hver træfning laves der en initiativrulle for at afgøre, hvilken side i konflikten der foretager det første skridt; vi har kun prioritet, hvis vi formår at overraske vores modstandere. I hver tur har de enkelte deltagere mulighed for at bevæge sig (begrænset af deres bevægelseshastighed), en handling som f.eks. Angribe eller kaste en trylleform (uanset om vi rammer, bestemmer terningkastet eller ej) samt en bonushandling.

Systemkrav:

OS: Windows 7 SP1 64-bit.
Processor: Intel i5-4690 / AMD FX 4350.
Memory: 8 GB RAM.
Graphics: Nvidia GTX 780 / AMD Radeon R9 280X.
DirectX: Version 11.
Storage: 150 GB available space.


Download gratis spil til din pc Baldur’s Gate III


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *