Assassin’s Creed Valhalla til PC Download Gratis

Assassin’s Creed Valhalla Det tolvte hovedparti af den bedst sælgende serie fra Ubisoft. Assassin’s Creed: Valhalla er et action -RPG -spil, der tager os til det 9. århundrede England. Under spillet spiller vi rollen som Eivor, hvis Viking -klan leder efter et nyt hjem til sig selv. Assassin’s Creed: Valhalla finder sted i det nordlige Europa fra det 9. århundrede. Vi spiller rollen som en karakter ved navn Eivor i spidsen for vikingeklanen; Interessant nok kan vi ikke kun vælge den kvindelige eller mandlige version af hovedpersonen, men også lade animus skifte mellem disse versioner på bestemte tidspunkter (og dette er den kanoniske mulighed). Efter at have forladt konfliktfyldte Norge og krydset Nordsøen, lander helten og hans følge på Englands bredder. Desværre finder en blodig magtkamp sted i dette ressourcerige land, og Eivora-klanen tiltrækker Alfred den Store i Wessex, der ikke kun hævder at være den retmæssige hersker over England, men også fordømmer de hedenske vikinger. For at gøre England til deres nye hjem og sikre sig en plads i titlen Valhalla, skal Eivor og hans krigere kæmpe tilbage. Deres videre skæbne afhænger af de alliancer, vi indgår, eller de udvalgte dialogspørgsmål.

Vi begynder at spille Assassin’s Creed: Valhalla ved at beslutte os om Eivors udseende: vi kan ændre frisure, tatoveringer, krigsmaling og udstyr. Under spillet observerer vi handlingen fra tredjepersons perspektiv (TPP). Spillets drivkraft er historiemissioner (opdelt i kapitler, der varer 2-3 timer) og mange missioner og sideaktiviteter. De beslutninger, vi træffer, har ofte indflydelse på fremtiden for Eivor og hans (hendes) klan. Derudover er vi involveret i raid på områder, der er rige på ressourcer, ikke kun øger vores indflydelsessfære, men også erhverver råvarer, der er nødvendige for at udvide vores bosættelse.

Fuld spil download Assassin’s Creed Valhalla

Downloade Assassin’s Creed Valhalla Gratis Kampsystemet kendt fra tidligere dele af serien er blevet forbedret for at afspejle vikingernes hensynsløshed, herunder lægger større vægt på at bruge to våben på samme tid. Derudover kan fjender elimineres lydløst ved hjælp af det skjulte blad. Vi øger blandt andet Eivors kamppotentiale ved at opgradere våben og rustninger med runer. Den åbne verden i Valhalla består af Norge (vi forlader det i første fase af spillet, men du kan når som helst vende tilbage til det), England og nogle yderligere territorier. I sidstnævnte kan man finde både store byer, dvs. London, Winchester og Jórvík (York), samt en række mindre bosættelser og talrige karakteristiske steder og bygninger, herunder Hadrians mur og Stonehenge. At rejse til fods bliver mere attraktiv af parkour -systemet, som er udstillingsvinduet i serien.

Søfart var baseret på den mekanik, der blandt andet er kendt med Assassin’s Creed IV: Black Flag og Assassin’s Creed: Odyssey, som blev tilpasset specificiteten af ​​tid og sted for handling. I AC: Valhalla er hovedpersonens skib drakkar, en båd, der bruges af vikingerne til sø- og flodnavigation. Hele teamet kan være om bord og hjælpe hovedpersonen i spillet. En væsentlig ændring fra AC: Odyssey er det faktum, at Eivors skib kan indkaldes overalt ved at stå ved vandet, ikke kun i udpegede havne. Ligesom de tidligere dele af serien kan Assassin’s Creed: Valhalla prale af fremragende grafik og et stemningsfyldt soundtrack, der afspejler æraens ånd.

Systemkrav:

OS: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5-4460 3.2GHz / AMD Ryzen R3 1200
Graphics: AMD Radeon R9 380 or NVIDIA GeForce GTX 960 2GB
VRAM: 4GB
RAM: 8 GB
HDD: 50 GB
DirectX 12 Compatible Graphics Card


Download gratis spil til din pc Assassin’s Creed Valhalla


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *