Ancestors The Humankind Odyssey til PC Download Gratis

Ancestors The Humankind Odyssey Ancestors: The Humankind Odyssey er et tredjepersons actionspil med omfattende overlevelseselementer. Titlen er debut af Panache Digital Games -studiet, ledet af Patrice Désilets – en tidligere medarbejder i virksomheder som Ubisoft og THQ og medstifter af de tre første rater i Assassin’s Creed og Prince of Persia: The Sands of Time -serien. Målet med spillet er at vise – med en virkelig dokumentarisk vej – den udviklingsproces, der ligger bag dannelsen og udviklingen af ​​vores art. Vi starter 10 millioner år f.Kr., og det er op til os, hvor hurtigt, med hvad de ved, og om vi når spillets sluttider, som er omkring 2 millioner f.Kr.

Ancestors: The Humankind Odyssey er et overlevelsesspil i den åbne verden, hvor handlingen observeres fra et tredjepersonsperspektiv. Spillet består i at udforske miljøet (inspireret af Afrika fra det såkaldte neogene – dvs. den yngre periode i den cenozoiske æra), finde og bruge emner, udvikle din klan (ved at øge antallet og lære at kommunikere i en gruppe), samt gradvist … udvikler sig. Vi starter spillet med formen af ​​et hominid (ligner en abe), og med tiden – og med yderligere gennembrudsfund – kommer vi tættere og tættere på australopithecine -arten, gående på to ben i en opretstående stilling. Spilleren bestemmer, hvilke egenskaber for de helte, han vil udvikle, hvilket påvirker formningen af ​​de næste generationer og udviklingsprocessens forløb. Under spillet skal du være forsigtig med mange farer, især for marauding rovdyr, såvel som for den gode fysiske og mentale tilstand for medlemmerne af hele klanen.

Fuld spil download Ancestors The Humankind Odyssey

Downloade Ancestors The Humankind Odyssey Gratis Forfædre: Humankind Odyssey tager os med til en verden for 10 millioner år siden for at give os en chance for at deltage i udviklingen af ​​den menneskelige forfader – hominiden. Det er også en rejse til den ikke så gamle tid, hvor udviklere ikke var bange for at eksperimentere med forskellige former for gameplay, opfandt helt nye genrer, og vi modtog værker som raffinerede ulve- eller løvesimulatorer. På trods af den obligatoriske sandkasse, håndværk og overlevelseselementer er Ancestors tættere på produktionen af ​​Wolf eller Lion fra midten af ​​90’erne end for eksempel til Far Cry: Primal. Selv da fremkaldte disse titler ekstreme følelser – fra beundring for originalitet og uddannelsesværdier, hvilket resulterede i at indsamle 9/10 karakterer, til betydelig kritik. En af Wolfs korrekturlæsere skrev: “Jeg formoder, at det fungerer godt som et interaktivt uddannelsesprogram, men som et spil – det tiltaler mig slet ikke.” Præcis det samme kan siges om Ancestors: The Humankind Odyssey, som også er lidt som en interaktiv naturlektion og lidt som et spil – og meget svært, utilgivende, uden plot, ofte frustrerende og ensformigt, men så originalt, interessant og stemningsfyldt, at det trods alt er umuligt at bryde fra det.

“Held og lykke – vi hjælper dig ikke meget” – Med netop sådan et budskab og en temmelig dramatisk sekvens, der viser, at stedet for vores humanoid hominid er et sted i bunden af ​​fødekæden, begynder det fantastiske spil Ancestors: The Humankind Odyssey. I den afrikanske jungle for 10 millioner år siden er stort set alt vores fjende – fra ukendt mad, der forårsager fordøjelsesbesvær eller skræmmende terræn uden for vores egen bosættelse, til kold regn, slanger og sabeltandede katte. Under sådanne ugunstige naturforhold skal vi først overleve og for det andet udvikle os – ved at konsolidere forskellige adfærd, viden og give det videre til vores afkom i de næste generationer. Spillet er fokuseret på læring og udvikling af medlemmerne af vores klan af aber og i mindre grad om spørgsmål som sult eller tørst. Vi starter stort set kun med evnen til at gå, klatre og gribe. Alt andet afhænger af os. Alt, hvad vi gør og opdager, fører til dannelsen af ​​nye forbindelser mellem neuroner, der fungerer som vores erpego -udviklingstræ. Varierede måltider forbedrer stofskiftet, brugen af ​​værktøjer øger effektiviteten og omfanget af deres drift, ved hjælp af sanserne påvirker hukommelsen og opfattelsen af ​​miljøet. Takket være genial, men skjult mekanik, kan nogle spillere f.eks. Opdage fiskeri kort efter eventyrets start, andre har brug for en million års udvikling (hvilket betyder mange timer foran skærmen).

Systemkrav:

OS: Windows 7 64-bit
Processor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD Phenom II X6 1100T
Graphics: AMD Radeon HD 7950 or NVIDIA GeForce GTX 760
VRAM: 3GB
RAM: 8 GB
HDD: 40 GB
DirectX 11 Compatible Graphics Card


Download gratis spil til din pc Ancestors The Humankind Odyssey


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *